Du är här:Start > Aktiviter > Alphakurs

Alphakurs i vår digitalt, se mer info på nyheter!

Vi tänker om intresse finns att starta en alphakurs digitalt.

Nu kan du sitta hemma och delta i ett spännande samtal. Vi startar med en studiecirkel Alpha online för dig som vill få lite mer kött på benen för att kunna ta ställning till en av livets viktigaste frågor: Är Jesus på riktigt och någon som jag kan räkna med?
Vi hoppas att du ska få ett bra underlag för att kunna ta ställning till vad du ska tro på. I samtalet kan du ställa dina frågor och vi vill vara så sakliga som möjligt och ha ett öppet och ärligt samtal. Även du och de andra deltagarna kan dela sina erfarenheter.
Upplägg: Vi ser först på en introduktionsfilm på engelska med svensk text (ca 20 minuter) och samtalar sedan med varandra. Du får ett studiehäfte hemskickat. Vi använder Zoom och det krävs att du har internetuppkoppling samt dator, smart mobiltelefon eller surfplatta.
Första träffen tänkte vi ha onsdagen den 3 februari kl. 18.30 till ca 19.45. Sedan fortsätter vi på onsdagar under några månader, om den dagen passar dig. Allt är kostnadsfritt.

För vem är Alpha?

För alla och särskilt för:

- Dig som vill utforska kristen tro närmare

- Dig som vill fräscha upp dina kunskaper om kristen tro

- Dig som har funderingar omkring livsfrågor.

Allt får frågas. Ingen fråga är för enkel eller för utmanande.

Tider och upplägg

Kursen börjar 18.30 med kvällens samtal med möjlighet att komma med egna frågor och funderingar.

Gratis,

När var?

Har du frågor eller vill anmäla dig så är du välkommen att ta kontakt med Bo Johansson 076-814 87 44  eller till expeditionen info@equmeniakyrkanmotala.se