Du är här:Start > Aktiviter > Alpha

Alpha- en grundkurs i kristen tro!

I nuläget inget klart med när nästa kurs startar

Alla som är intresserade av att veta mer om den kristna tron. Alla åldrar är välkomna.

Lära med ett leende. Det är möjligt att lära sig om kristen tro och samtidigt ha roligt.

Prestationsfri gemenskap och god mat. Vi börjar kurskvällen genom att äta något gott tillsammans.

Hjälpa varandra. I den lilla gruppen har vi möjlighet att ta upp frågor som berör oss människor.

Allt får frågas. Ingen fråga är för enkel eller för utmanande.

Tider och upplägg

Kursen börjar 18.30 med en måltid, följt av kvällens föredrag. Därefter följs samtal i smågrupper med möjlighet att komma med egna frågor och funderingar.

KURSINNEHÅLL

Gratis, men en liten kostnad för förtäring.

När var?

Har du frågor eller vill anmäla dig så är du välkommen att ta kontakt med pastor EvaMarie Brännström på evamarie@equmeniakyrkanmotala.se eller 0725-500133, eller till expeditionen info@equmeniakyrkanmotala.se