RPG torsdagsträffar

startar 26 januari 2023

Församlingen bedriver ett aktivt arbete bland seniorer. Ungefär en gång per månad inbjuds daglediga till ett varierat kulturprogram med sång, musik, andakt, berättelser och kaffe med fikabröd. Samlingarna där inbjudna gäster medverkar, arrangeras av församlingens RPG-grupp och är öppna för alla.

När: Våren 2023 KL. 14.00

2 februari: I Equmeniakyrkan- "Underhållande föreställning i bedrägeri" Pekka Abrahamsson och Brottsofferjouren.
9 februari: I Pingstkyrkan- "med ambulans, mat och kläder till krigets offer i Ukraina" Entreprenören och pastorn Urban Widholm berättar
16 februari: I Baptistkyrkan- "Korsbandet från Örebro sjunger gamla läsarsånger för oss.
23 februari: I Equmeniakyrkan- "Musik och sång till gitarr, klarinett och saxofon" Bengt Åkerfors.
2 mars: I Pingstkyrkan- "Country på vårat vis" Höglandstrion från Nässjö med Ted Sandstedt, Janne Hermansson och Östen Johannesson.
9 mars: I Baptistkyrkan- "Hela familjen på mission i Sydostasien" Andreas Holm
16 mars: I Equmeniakyrkan- "Mitt perspektiv på både små och stora människor"
Åsa Björkman

VARMT VÄLKOMNA!