Equmenia -barn, ungdom och familj

För vem?

Här hittar du vårt utbud av aktiviteter som vänder sig till dig som är barn eller ungdom och i vissa fall hela familjen. Välkommen att kika runt och se vad som passar just Dig.

När?

Aktiviteterna som är riktade till famijer (kreativet, familjescout samt Gud och spagetti) är medvetet samplanerade så att de inte krockar med varandra. Det gör att det med jämna mellanrum finns något kul att göra med familjen men att innehållet varierar. Håll utkik under respektive aktivitet för aktuella datum och tider.

Vad är Equmenia?

Vårt ungdomsarbete är en del av Equmenia (Det som förut hette SMU). Det är vårt riksförbund för alla aktiviteter som vänder sig till barn och unga.

Vill du vara med eller veta mer?

Är du sugen på att vara med i någon av grupperna kontakta: Församlingsexpeditionen på tfn 0141-21 74 90 Eller via mail info@equmeniakyrkanmotala.se