Konfaläsning läsåret 2020-2021

Tillsammans med några av frikyrkorna i Motala kommun inbjuder Equmeniakyrkan i Motala till konfaläsning under läsåret 2020/2021.

Att gå konfa hos oss innebär att du tillsammans med ledare och kompisar får utforska vad den kristna tron innebär. Konfan är öppen för alla och vänder sig i första hand till dig som går i årskurs 8. Du behöver inte vara med i en kyrka eller vara kristen för att delta. Du behöver heller inte döpa dig för att konfirmeras hos oss. Men vi kommer att tala om vad dopet innebär och möjligheten finns om man vill döpa sig.

Vi kommer ha lektioner i någon av kyrkorna i stan på tisdagar 18.30-20.00. Vi startar tisdagen 8 september 18:30 i Pingstkyrkan i Motala och avslutningen kommer att vara i slutet av vårterminen. Det kostar inget att delta.

Om du har frågor om konfaläsningen får du gärna kontakta vår pastor Lasse Andersson, som är en av ledarna för konfan. Han nås på 072-550 01 33 eller lasse@equmeniakyrkanmotala.se

Anmälan

Anmäl dig snarast, senast 1 september, genom att maila följande uppgifter (*=obligatorisk) till lasse@equmeniakyrkanmotala.se: namn*, mailadress dit vi skickar information om konfan*, mobilnummer*, postadress, födelsedatum, namn och mobilnummer till anhörig*, samt särskilda behov/allergier eller annat liknande som är relevant för oss att veta för att konfan ska bli så bra som möjligt för dig (vi ledare berättar inte vidare).