Konfaläsning läsåret 2022-2023

Tillsammans med andra frikyrkor i Motala kommun inbjuder Equmeniakyrkan i Motala till konfaläsning under läsåret 2022-2023.

Att gå konfa hos oss innebär att du tillsammans med ledare och kompisar får utforska vad den kristna tron innebär. Konfan är öppen för alla och vänder sig i första hand till dig som går i årskurs 8. Du behöver inte vara med i en kyrka eller vara kristen för att delta. Du behöver heller inte döpa dig för att konfirmeras hos oss. Men vi kommer att tala om vad dopet innebär och möjligheten finns om man vill döpa sig.

Det kostar inget att delta och man får en Bibel och undervisningsmaterial. Dessutom fikar vi alltid tillsammans :)

Vi kommer ha lektioner i någon av kyrkorna i stan på tisdagar 18.30-20.00 och har ledigt när skolan har lov. Vi startar i september med en infoträff för konfirmander och föräldrar. Vi återkommer med datum för detta till er som anmält sig. Avslutningen kommer att vara i slutet av vårterminen.

Om du har frågor om konfaläsningen får du gärna kontakta vår pastor Lasse Andersson, som är en av ledarna för konfan. Han nås på 072-550 01 33 eller lasse@equmeniakyrkanmotala.se

Anmälan

Anmäl dig senast 12 juni, genom att maila följande uppgifter (*=obligatorisk) till lasse@equmeniakyrkanmotala.se: namn*, mailadress dit vi skickar information om konfan*, mobilnummer*, postadress,födelsedatum, namn + mobilnummer + mailadress till anhörig*, samt särskilda behov/allergier eller annat liknande som är relevant för oss att veta för att konfan ska bli så bra som möjligt för dig (vi ledare berättar inte vidare).