Du är här:Start > Kalender > Läsvärt > Alpha online

Alpha online

Vill du gå Alpha online

Nu kan du sitta hemma och delta i ett spännande samtal. Vi startar med en studiecirkel Alpha online för dig som vill få lite mer kött på benen för att kunna ta ställning till en av livets viktigaste frågor: Är Jesus på riktigt och någon som jag kan räkna med?
Vi hoppas att du ska få ett bra underlag för att kunna ta ställning till vad du ska tro på. I samtalet kan du ställa dina frågor och vi vill vara så sakliga som möjligt och ha ett öppet och ärligt samtal. Även du och de andra deltagarna kan dela sina erfarenheter.
Upplägg: Vi ser först på en introduktionsfilm på engelska med svensk text (ca 20 minuter) och samtalar sedan med varandra. Du får ett studiehäfte hemskickat. Vi använder Zoom och det krävs att du har internetuppkoppling samt dator, smart mobiltelefon eller surfplatta.
Första träffen tänkte vi ha onsdagen den 3 februari kl. 18.30 till ca 19.45. Sedan fortsätter vi på onsdagar under några månader, om den dagen passar dig. Allt är kostnadsfritt.
Om tiden inte passar, om du inte har internet eller har svårt att hänga med i ett engelskt föredrag som är textat på svenska, så hör av dig så får vi möjlighet att träffas när coronan har lugnat ner sig.

Kursledare:
Bo Johansson 0768-14 87 44, e-post: 0141.219269@telia.com
och Malin Forsell 0735-20 49 83
Expert-resurs: Lasse Andersson (pastor) 072-550 01 33

Anmälan till Bo (se ovan) eller till info@equmeniakyrkanmotala.se
0141-21 74 90, 0708-68 92 60 SENAST DEN 31 JANUARI!!

Välkommen önskar vi i Equmeniakyrkan, Motala!
Furulid Equmeniakyrkan, Badstrandsvägen 2, 591 32 MOTALA

Publicerat den 15 januari