Kanalbyte för webbsända gudstjänster

Nu har vi bytt kanal för webbsändningen av våra gudstjänster. Från söndag och framåt sänds gudstjänsterna via församlingens nyöppnade Youtube-kanal, som har namnet ”Furulid Equmeniakyrkan Motala”. Vi gör detta för att även de som inte har ett Facebook-konto lättare ska kunna se direktsändningen av våra gudstjänster. Förhoppningsvis kan det även ge en förbättring när det gäller stabilitet och kvalitet i direktsändningarna. För er som är inkörda på Facebook-sändningar blir det naturligtvis en liten omställning. Men vi hoppas att ni har överseende med det med anledning av att det kan underlätta för andra.

Du kommer till Youtube-kanalen genom att öppna en webbläsare på din dator, gå till Youtubes hemsida på adressen ”youtube.com”, skriva in ”Furulid Equmeniakyrkan Motala” i sökfönstret längst upp på Youtubes hemsida samt klicka på ”Furulid Equmeniakyrkan Motala” i listan över träffar. Om du använder telefon eller surfplatta öppnar du Youtube-appen, klickar på förstoringsglaset för att söka och skriver in ”Furulid Equmeniakyrkan Motala” i sökrutan samt klicka på ”Furulid Equmeniakyrkan Motala” i listan över träffar. För den som har ett Google-konto finns det möjlighet att logga in på Youtube för att kommentera sändningen samt prenumerera på vår kanal. Det senare gör det lättare att hitta tillbaka till kanalen nästa gång."

Välkomna med på gudstjänst!

Lasse Andersson, pastor
Equmeniakyrkan Motala