Du är här:Start > Ledig tjänst

Foto: Ulrika JohanssonVälkommen att söka tjänst i Equmeniakyrkan Motala

Om några månader har vi flyttat till vår nya kyrka vid Vättern och Varamon där vi från och med mitten av juni kommer att ha all verksamhet samlad.
När vi bygger ny kyrka behöver vi också bygga församling där Jesus får förändra oss, Motala och världen.
Vi vill vara en församling som fortsätter vara öppen och där kreativa uttryck är en självklarhet. Vi behöver förstärkning i vårt arbete med barn, unga och familjer.

Är det du som blir vår medarbetare?

I Equmeniakyrkan Motala kommer du att få arbeta tillsammans i ett team med pastor/föreståndare, administratör samt husmor.
Vi samarbetar med Sjökumla missionsförsamling i gudstjänst- och mötesgemenskap samt ungdomsarbete.
Vi söker gemensam pastor med Sjökumla missionsförsamling, tillsammans en tjänst på 100%. Tjänsterna kan sökas separat om man vill arbeta deltid eller kombinera med annat arbete.

För mer information kontakta:

Ordförande Kenny Augustsson; augustssonkenny@gmail.com
Pastor EvaMarie Brännström; evamarie@equmeniakyrkanmotala.se